top of page

Heb je vragen?

neem gerust contact op! 

    0460/96.63.26        nicolas@chairpoint.be       kom langs

                                                                       in onze showroom

 

Echt, niet twijfelen!

groeten
Nicolas

bel chairpoint, neem contact op
kom de Chairpoint showroom bezoeken
verstuur ons een email.
 • Prijzen
  Alles prijzen op de website zijn inclusief btw.
 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?
  Op de website kan je betalen met Bancontact, Visa of Mastercard. Via overschrijving kan ook. We verwerken je bestelling van zodra het geld op onze rekening staat.
 • Verzending en installatie
  Vanaf €500 is de levering gratis. Onder dat bedrag kost het €30. Levering Expo modellen is hierop een uizondering, deze gebeurd in overleg. We streven naar de beste mogelijke service, wat je van een speciaalzaak kan verwachten! Het liefst van al verzorgen we de levering, de installatie en nemen we de verpakking terug. Dan zijn we zeker dat alles in orde is. Wanneer we een bestelling ontvangen nemen we contact op om de details af te spreken. Hoe, wat, waar en wanneer, in overleg.
 • Retours
  Zoals wettelijk bepaalt, nemen ook wij online bestelde producten die binnen de 14 dagen in de originele verpakking en -staat zijn terug. Nu, Chairpoint is een kleine handelzaak en dit is voor ons bijzonder moeilijk en mogelijks heel duur. Bij ons kan je bijna alles kiezen (kleur, stof, leder, kunsleder, afmeting,...). Daardoor hebben we weinig voorraad en is elke retour moeilijk te verwerken. We vragen je om goed na te denken over je keuze, kom desnoods in de winkel kijken en uitproberen. We geven je graag een stoel of kleurstaal mee om bij je thuis te testen en zeker te zijn. Zo vermijden we verkeerde keuzes. BEDANKT voor de moeite!
 • Service
  Een fout kan gebeuren, het belangrijkste is hoe je die gaat oplossen en als fouten voorkomen lossen we die zo goed mogelijk op! Op alle producten is een fabrieksgarantie tussen van 2, 3 of 5 jaar, tenzij expliciet anders vermeld.
bottom of page