top of page

 

 

STOELENSPECIAALZAAK

Een oud Italiaans spreekwoord stelt dat het leven rond de tafel plaatsvindt. Men beleeft er de goede momenten zoals een huwelijk, een kindje op komst, gezellig samenzijn met vrienden en familie, maar ook de slechte momenten van het leven, verdriet bij een koffietafel. 

Chairpoint wil dit gebeuren de aandacht geven die het verdient, het zo mooi, aangenaam, comfortabel en gezellig mogelijk maken. 

Daarnaast is de Stoel voor designers het meest complexe en bijzonder meubelstuk om te ontwerpen.

Chairpoint heeft de ambitie de stoelenspeciaalzaak met het beste en breedste aanbod stoelen op de markt te worden. Dit zowel op kwaliteit, stijl van hedendaags tot klassiek, als op prijsniveau. 

De collectie stoelen wordt aangevuld met een nauwkeurig geselecteerd assortiment tafels, tapijten en objecten voor zowel thuis, horeca als kantoor. 

Op het moment dat we dit aan het schrijven zijn bestaan we 3 jaar, we zijn 750 klanten verder. Er is een specialisatie bijgekomen. ergonomische, op maat en betaalbare kantoorinrichting. 

Door hoofdzakelijk met Belgische, Italiaanse en Europese merken te werken, ambacht en nieuwe ontwerpers een plaats te geven wil Chairpoint zijn economische visie ondersteunen. Chairpoint wil hiermee de kwaliteit garanderen, ecologische voetafdruk beperken en de lokale en ambachtelijke economie stimuleren.

Contacteer ons! 

Nicolas, 15 september 2018

Nicolas Bianchi

Oprichter en zaakvoerder van Chairpoint.

Met passie begeleid ik u van A tot Z, van ontvangst tot levering.  

  • White LinkedIn Icon
bottom of page