top of page
Diphano Logo

Een warme sfeer, een natuurlijk gevoel, een veelzijdige look.

 

NEEM BUITEN HET PLEZIER

 

Van het kleinste terras tot het grootste zonnedek: Diphano verandert elke ruimte in een oase van ontspanning en elegant welzijn, met voldoende ruimte voor uw persoonlijke toets. Als jonge en levendige fabrikant van tuinmeubilair voor zowel de residentiële als de projectmarkt combineren we internationale expertise met een ongeëvenaard niveau van lokale service. Klaar om het meeste uit uw buitenruimte te halen? We nodigen je uit om te ontdekken, creëren en genieten.  

 

ONTDEK Diphano's trendy en eigentijdse collecties bieden oplossingen op elk niveau. Deze catalogus toont onze inspirerende concepten en complementaire collecties. Elk van hen is ontwikkeld door ons interne ontwerpteam en geproduceerd met uitstekend vakmanschap. Ons doel? Overtref de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten.

 

MAAK Een gezellige tuinhoek of een indrukwekkende hotelpatio? Onze collecties zijn een open uitnodiging om items te mixen en matchen voor een persoonlijk resultaat. Speel met verschillende opstellingen, materialen en stijlen. Ons tuinmeubilair is licht, stapelbaar en zeer aanpasbaar aan elke locatie of context. Zo verander je moeiteloos de stijl van je buitenruimte. Van dag tot nacht, van ontspanning tot feest.

 

GENIETEN Onze collecties zijn geïnspireerd op onze jarenlange ervaring op de markt voor tuinmeubilair. Met duurzame materialen en een uitstekende afwerking is elk Diphano-stuk gemaakt om lang mee te gaan. Weerbestendig, kleurecht en onderhoudsvriendelijk: u heeft meer tijd om te genieten van wat er echt toe doet.

bottom of page