Pedrali, opgericht in 1963 in Palazzolo sull'Oglio, is een Italiaans bedrijf dat meubels produceert met een eigentijds design voor projecten en voor thuis. De collectie is het resultaat van rigoureus en nauwgezet onderzoek om functionele en veelzijdige industriële designproducten te maken van metaal, kunststof, hout of gestoffeerd, vaak in combinatie met elkaar.

 

zitmeubilair, tafels, meubelaccessoires en lampen volledig ontwikkeld in Italië volgens een proces dat traditie en innovatie, technische uitmuntendheid en creatief genie combineert.

 

De 100% Made in Italy-filosofie wordt weerspiegeld in de interne productie op het hoofdkantoor van Mornico al Serio (Bergamo), uitgerust met een automatisch magazijn ontworpen door de architect. Cino Zucchi en in de fabriek van Manzano (Udine).

 

In navolging van de fundamentele principes van een 100% Italiaanse productiefilosofie, werkt de onderneming sinds het einde van de jaren zeventig op de internationale markt via een distributienetwerk in meer dan 100 landen actief.

 

Deze worden aangevuld door een vruchtbare samenwerking met veel ontwerpers die ons in de loop der jaren in staat hebben gesteld om belangrijke prijzen te behalen, zoals de Compasso d'Oro ADI voor de Frida-stoel.

 

Pedrali is lid van ADI, Associazione per il Disegno Industriale (Vereniging voor Industrieel Ontwerp).

 

Pedrali is lid van ADI, de Association for Industrial Design. 


Chairpoint verdeeld sinds de oprichting de volledige collectie van het Italiaanse merk Pedrali.

www.pedrali.it

CHAIRPOINT SHOWROOM

  • Maandag, dinsdag & woensdag => op afspraak (0460/96.63.26),dan hebt u de winkel voor u alleen en kan u de tijd nemen om veilig te kiezen 

  • Donderdag, vrijdag en zaterdag => doorlopend van 13u tem 18u

Ons adres: 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon