top of page

Vanop de BussiSpace website.

 

Gelukkige en gezonde werkplekken

BuzziSpace is de specialist in meubel-, akoestische en verlichtingsoplossingen die voldoen aan de eisen van de veranderende werkplek.

Welzijn op het werk
Omdat we erkennen dat werknemers de ruggengraat van elke organisatie vormen en hun geluk de sleutel tot succes is, zijn we toonaangevend op weg naar verbeterd welzijn op het werk. In een onophoudelijk streven naar verbetering van de wereld door middel van ontwerp, bieden we de belangrijkste bouwstenen die nodig zijn om uitgebalanceerde ruimtes te creëren zodat professionals zich overal thuis voelen.

 

Stilte is geen luxe
Akoestiek maakt deel uit van onze nalatenschap. Vanaf het begin was het de drijvende kracht, en dat is het nog steeds. Met een toewijding aan kwaliteitsontwerp bieden we niet alleen mooie en eenvoudige ontwerpen, maar ook producten die een doel dienen. Het is een beproefd akoestisch portfolio dat rigoureuze tests heeft ondergaan om maximale prestaties te leveren met minimale zichtbaarheid.


Vakmanschap
We zijn allemaal makers. Ieder van ons heeft de vaardigheden om dingen te creëren die anderen, zelfs onszelf, zullen verbazen en verrassen. Het gebeurt dagelijks in onze lokale productiefaciliteiten in Bladel (NL) en High Point (VS). De vestiging in Bladel huisvest 80 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen, met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring in het snijden, naaien en stofferen van schuim. Aan de overkant van de Atlantische Oceaan streven 38 medewerkers ernaar producten te maken van de hoogste kwaliteit in wat voorheen een oude katoenfabriek was. Hoewel het verhaal achter elke faciliteit uniek is, verenigt een rode draad ze: het vermogen om kwaliteitsproducten van de hoogste normen te creëren.

bottom of page