top of page
Hay Logo

HAY werd opgericht in 2002 met de ambitie om eigentijds meubilair te maken dat geavanceerde industriële productie gebruikt om aan de behoeften van het moderne leven te voldoen. Vandaag blijft dit fundamentele doel de missie: door ons engagement voor het ontwerpen en produceren van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed ontwerp toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek.

 

Geïnspireerd door de stabiele structuren van architectuur en de dynamiek van mode, combineert HAY de waarden van beide industrieën in duurzame, kwaliteitsproducten die toegevoegde waarde bieden voor de gebruiker. De voortdurende visie van HAY is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren in samenwerking met enkele van 's werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Dit heeft geresulteerd in veel vruchtbare samenwerkingen en in 2018 bundelde HAY de krachten met het Amerikaanse meubelbedrijf Herman Miller om een uitstekend ontwerp te leveren aan een breed scala aan klanten en contexten.

Eén van de bekendste collecties uit het HAY gamma zijn de About a Chair, About a Table, About a Stool reeksen. Daarnaast hebt u nog de Neu, Mags Sofa, Pallissade, enz. U kan ze uiteraard allemaal bij Chairpoint vinden. 

www.hay.dk

bottom of page