top of page
logo mobliberica
Mobliberica enkel in de winkel, mag helaas niet online verkcoht worden

Mobliberica is een avantgarde, wendbaar en dynamisch bedrijf.

 

Sinds de oprichting in 1979 ontwerpt en produceert het bedrijf, volledig op zijn locatie in Crevillent, Alicante (Spanje), een aantrekkelijk en innovatief product.

 

Het voortdurende onderzoek naar nieuwe technologieën, materialen en trends, leidt ertoe dat we ontwerpen van hoge kwaliteit creëren die volledig worden geaccepteerd op de internationale markten.

 

Al onze productieprocessen worden gereguleerd door Europese kwaliteitsnormen en de tests worden uitgevoerd door het Technological Institute of Spanish Furniture. Daarnaast voert de interne kwaliteitsafdeling voor goedkeuring de meest veeleisende testen uit op de nieuwe prototypes en start dan pas het productieproces. We zijn ISO 9001 gecertificeerd. Mobiliario Auxiliar de Diseño, S.L. is bijzonder gevoelig voor het milieu. Momenteel zijn al onze productieprocessen milieuvriendelijk, zoals blijkt uit de behaalde ISO 14001-certificering.

 

Door zich aan te passen aan de behoeften van kwaliteit en productiviteit die worden gevraagd door een markt die steeds competitiever wordt, heeft Mobiliario Auxiliar de Diseño, S.L. verklaart uitdrukkelijk zijn fundamentele verbintenis om de kwaliteit en zorg voor het milieu te verbeteren door middel van de volgende doelstellingen: - Het belangrijkste doel is de klanttevredenheid. - Mobiliario Auxiliar de Diseño, S.L. begrijpt kwaliteit als de geschiktheid van procedures, klantenservice en ondersteuning met de meest geschikte en milieuvriendelijke technologie.

- Naleving van de wet- en regelgeving en de verbintenis om te voldoen aan andere vrijwillig verworven eisen.

- Het vaststellen van doelstellingen voor continue verbetering van de kwaliteit van onze diensten en milieuprestaties in overeenstemming met de aard en de milieueffecten veroorzaakt door onze activiteiten.

- Preventie van vervuiling en minimalisering van de milieu-impact van onze activiteiten, evenals een duurzaam gebruik van hulpbronnen als integraal onderdeel van ons dagelijks werk.

- Kwaliteit vereist samenwerking en participatie op alle niveaus en daarvoor is informatie, communicatie en vorming essentieel.

- Kwaliteit, milieubescherming is een verplichting en verantwoordelijkheid van alle Mobiliario Auxiliar de Diseño, S.L. medewerkers en zij nemen actief deel aan het onderhoud en de continue verbetering van ons managementsysteem.

De Algemene Directie zorgt ervoor dat haar Kwaliteits- en Milieubeleid door alle medewerkers wordt beoordeeld, begrepen en geaccepteerd

gebouw van mobliberica in Spanje
bottom of page